Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Et af verdens ældste og fineste orkestre og en håndfuld håndplukkede solister kommer til Den Hvide Kødby og uddeler rundhåndet smagsprøver fra det kommende kongelige operaår.

OBS: Denne koncert foregik i 2018. Årets store orkester- og operaforestilling i Kødbyen foregår 1. august 2019. Læs mere her.


Det Kongelige Kapel rammer slagtercentralens grumsede asfalt med et buldrende og smygende repertoire, der lover lovende for den kommende sæson. Man kan fx glæde sig til entréløse lækkerier fra Mozart, Strauss, Puccini og Bernstein – leveret af et sublimt orkester og ditto solister. Vi satser på, at Kødbyen aldrig helt bliver sig selv igen, og at hermed har gentoptaget en entréfri tradition, der fejrede store, folkelige triumfer i Søndermarken op gennem 1990'erne og de tidlige 2000'ere.

Stemmepragterne tæller topsangere som Johan Reuter, Gert Henning-Jensen, Cristina Pasaroiu og Ann Petersen. Dirigent er Eckehard Stier, mens værtsrollen varetages af kongelig operasangerinde Sofie Elkjær Jensen.