Forside EN

Kom med om bord på Operettebåden. Der er bølgegang og kanal-arier og tungesmæld for alle pengene.

Om det regner eller skinner, er der rift om pladserne på Operettebåden, når den lægger fra kaj og duver ud på sine daglige sejladser. Det bliver næppe anderledes her til sommer, slet ikke, fordi 2018-besætningen tæller to stærkt charmerende og yderst velsmurte stortalenter, nemlig sopran Julie MeeRa Albertsen og tenor Fredrik Bjellsäter – samt selvfølgelig den evigt veloplagte kaptajn og pianist Beck.

Programmet snuser blandt andet til den hæderkronede jødiske musiktradition i dansk teatermusik, blandt andet med glimt fra nyklassikeren ‘Spillemand på en tagryg’. Det 19. århundredes danske pendant til operaer og operetter, det såkaldte syngespil, får også en tur i rampelyset, når der åbnes for skattekisten med musikalske kronjuveler fra 'Elverhøj' og 'Der var engang’. 
Endelig står den på et større uddrag fra operetten over dem alle, Strauss-genialiteten ‘Flagermusen', med dens sentimentale valse, strunke marcher og saftige arier. Det bliver festligt, fyrigt og en smule fjollet. Så ... Velkommen på gyngende og syngende grund!

Alle afgange er i åben båd, så hold øje med dagens vejr og tag varmt, regntæt eller sommerlet alt efter vejret. I tilfælde af dryp undervejs vil båden sejle ind under en af de nærliggende broer og fortsætte forestillingen derfra. 

Pressefotos