Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Andrè Schuen – sydtyroleren med en stemme som en cellist – er en af verdens bedste unge barytoner. Til sommer kan han opleves i Børssalen, selvom hans karriere egentlig allerede er lettet til de helt store scener.

Når Andrè Schuen åbner for sluserne, giver det mere end god mening, at han i lang tid satsede på et liv som cellist; hvis han var et instrument, ville han være en cello. Hans barytonklang har "dybde og kraft og en energisk fornemmelse af noget fremaddrivende" som en ovenud begejstret anmelder for nylig skrev om en Schuen-recital i Carnegie Hall i London.

På operafestivalen stiller den 35-årige italiener med den sydtyrolske opvækst til start med en god kending af operafestivalen, nemlig den fremragende pianist Daniel Heide. Makkerparret, som længe har perfektioneret recitalformatet, byder på en perlerække af tysksprogede liedersamlinger – heriblandt Schuberts 'Schwanengesang' og Seidls 'Der Wanderer an den Mond'.

Operafestivalen har de seneste somre gjort det til en dyd at kunne præsentere verdensklassesangere, der står på tærsklen til deres øredøvende gennembrud, og storcharmøren Schuen, der i 2016 vandt prisen for Årets unge kunstner ved ECHO Klassik-prisfesten, er ingen undtagelse.

Børsen Recitals er støttet af Den Danske Forskningsfond og Dansk Erhverv.