Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Sort/Hvid og CPH Opera Festival har taget livet af forførernes forfører, når Mozarts 'Don Giovanni' bliver forvandlet til en musikdramatisk dødsmesse i nyfortolkningen 'DON JUAN'.

Vi har slået Don Juan ihjel – nu graver vi ham op og tager en drink med hans genfærd. Du er inviteret til en dødmesse blottet for god skik, et liderligt og lidelsesfuldt gravbal. Vi klemmer hver en dråbe grusomhed ud af Mozarts Don Giovanni i den radikale nyfortolkning DON JUAN.

Instruktør Christian Lollike og komponist Mads Brauer fra bandet Efterklang stod bag den meget roste opera LEAVES – the colour of falling. Nu sætter de kniven for struben på operaernes opera og forvandler den til et stykke musikdramatik. Sammen med scenografduoen Grarup&Gehrt forvandler de samtlige teatersale på Sort/Hvid til en hjemsøgt dødsmesse for forføreren over alle forførere. Her skummer øllet over med liderlige hemmeligheder til tonerne af Mozarts udødelige musik i Brauers nye forklædning.

Don Juan er død og hans ligfølge består af forførte, forladte og voldtagne kvinder, der er kommet for at synge deres sang. Om begær, destruktion, liderlighed, kærlighed, jalousi og længsel efter Don Juans genopstandelse. Fire af Danmarks stærkeste operatalenter står på scenen sammen med skuespillere, en kvindelig sabelsluger, et leddeløst slangemenneske og en akrobat, der svinger sig gennem luften. Nu skal Don Juans hæmningsløse eskapader endegyldigt gøres op og lysterne sættes fri. Her kommer du helt tæt på beruselsen, efterlivet og musikken.

DON JUAN er en samproduktion mellem Sort/Hvid og CPH Opera Festival. Den musikdramatiske forestilling bliver præsenteret på Sort/Hvid som del af operafestivalen og støttes af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.