Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

I august 2019 slår Sort/Hvid og CPH Opera Festival selveste Don Juan ihjel, graver ham op og drikker en øl med hans genfærd på en natklub. Hver en dråbe grusomhed klemmes ud af Mozarts Don Giovanni i nyfortolkningen DON JUAN.

Don Juan er død, hans forbrydelser er hævnet, vellystningen har fået sin straf. Nu går et liderligt spøgelse gennem lokalet. Det synger gennem sine ofre. Om begær, destruktion og straf.
Instruktør Christian Lollike og komponist Mads Brauer fra bandet Efterklang stod bag den Reumert-nominerede opera LEAVES. Nu sætter de kniven for struben på operaernes opera. Sammen med scenografduoen Ida Grarup og David Gehrt forvandler de med DON JUAN teatret til en hjemsøgt natklub. Her skummer øllet over med liderlige genfærd til tonerne af Mozarts udødelige musik i Brauers nye fortolkning. Kom helt tæt på beruselsen, efterlivet og musikken.

DON JUAN er et samarbejde mellem Sort/Hvid og CPH Opera Festival. Forestillingen bliver præsenteret på Sort/Hvid som del af operafestivalen i august 2019 og støttes af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.