Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Tungesmæld, kanal-arier og vokalblær for alle pengene.

Årets udgave af Operettebåden kommer traditionen tro den halve klode rundt. Der lægges fra land med både smægtende og fandenivoldske russiske klange. De mellemeuropæiske operetter vrimler med russere, som tilfører musikken både vemod og vildskab – og russerne kan skam også selv komponere, så det driver. Glæd Dem til 'Prins Orlofsky' fra Flagermusen, Léhars 'Volgasang' og ikke mindst den berømte 'Moskva-nætter'.

Dernæst udstikkes kursen mod Amerika og noget af al den fortryllende hel- og halvgeniale musik, vi møder i tegne- og animationsfilm. Hvem husker ikke 'Bella notte' fra Lady og Vagabonden, al den vidunderlige musik i Askepot eller de livlige operettetoner fra Mary Poppins?

Endelig skal vi til alperne med den uopslidelige Sommer i Tyrol, hvor kærlighedsforviklingerne mellem kroholderske Josepha og hendes tjener Leopold sprudler med gode toner, så vi lover, vi nok skal ende ved 'I sommersol ved Den hvide hest'.

Den knuselskelige Lisbeth Kjærulff står for løjerne på spindesiden, mens hendes mandlige modpart, Bo Kristian Jensen, sørger for, at hun får sang til stregen. Og vanen tro vil kaptajn Jacob Beck traktere klaveret og føre os igennem kanalerne med anekdoter og røverhistorier.

Alle afgange vil foregå i åben båd, så hold øje med dagens vejr og tag varmt, regntæt eller sommerlet alt efter vejret. I tilfælde af dryp undervejs vil båden sejle ind under en af de nærliggende broer og fortsætte forestillingen derfra.