Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Akt for akt, på den ene etape efter den anden, bydel for bydel, opføres en gadeklog og mobil udgave af Puccinis mesterværk.

2019 bliver et ægte Bohème-år. Til november opføres La Bohème i en nytænkende kammerversion på Østre Gasværk, men allerede under sommerens operafestival kan der stiftes bekendtskab med de forskellige akter om Mimi og Rodolfos svære kærlighed på en række særligt egnede lokationer i byrummet. En del af herligheden bliver endda gratis, så er man både til mesterlig musik og København, er der ingen vej udenom. Man må på farten, stille til start – den ene dag eller den anden, tredje, fjerde eller femte – og gennemføre Tour de Bohème.

Den 5.-7. august er der dømt vandrerute på Refshaleøen, mens vi i samspil med Cyklistforbundet præsenterer en særlig tilrettelagt cykeltur over en aften – i bydelene Nørrebro den 9. august og Sydhavn den 10. august – for at opleve Puccini-klassikeren La Bohème i en stedspecifik version.
Oplev både opera og by på en ny måde, når du følger karaktererne fra operaen omkring.

Mens alt opføres live på Refshaleøen, vises 1. og 4. akt fra Rodolfos og Marcellos kvistlejlighed på video, når touren går til Nørrebro og Sydhavn. 2. og 3. akt opføres til gengæld på særligt egnede steder, ligesom selve cykelturen bliver en del af oplevelsen og binder forestillingen sammen. Cyklistforbundets guider fører sikkert gennem byen og sørger for, at alle når frem.

Find seneste nyt om etaperne, når startskuddet nærmer sig – her på operafestival.dk

Tour de Bohème er muliggjort med støtte fra Nordea-fonden.