Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Kristian Krebs

Kristian Krebs er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, Århus/Aalborg. Efterfølgende har han studeret ved kgl. operasanger Sten Byriel, professor Peer Birch og Ulrich Stærk.
Kristian debuterede som Buff i Mozarts Der Schauspieldirektor på Nordjysk Operakompgni. Senere har han sunget Sakristanen i Tosca på Egnsteatret Undergrunden og Aalborg Operafestival. På Teater Nordkraft har han sunget Grev Ceprano i Verdis Rigoletto. Derudover er han også aktiv som koncertsanger, hvor han bl.a. har været solist i Juleoratoriet og Kroningsmessen med Sønderjyllands symfoniorkester.
I september 2018 synger han Grev Ceprano i Rigoletto på Egnsteatret Undergrunden.
Han har sunget Lied-koncerter på Nordjyllands kunstmuseum “Kunsten”, Utzon-centeret i Aalborg, Sangselskabet “Societas pro Musica” i Århus, Nordjysk Sangselskab, Skørping og Aars musikforeninger, Schumann-Haus i Leipzig og Aalborg Teater.
Kristian er finalist i Yamahas YMFE-konkurrence for klassiske sangere i Skandinavien, finalist i Operaens Venners sangerkonkurrence, og vinder af Kulturforvaltningens pris i Nordjyllands Amts Talentkonkurrence for unge klassiske musikere. Han har modtaget legater fra Odd Fellow-logen, Erik Kauffeldts fond, Dansk MusikerForbund og Gramex.
Kristian har deltaget i mesterkurser med Friedrich Gürtler, Jan Lund, Elisabeth Meyer-Topsøe, Kristian Sørensen, Leipzig, Ryland Davies, London, Audrey Hyland, London og Ulrich Stærk.