Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Årets program er oppe!

16/5 2018

CPH Opera Festival byder på 32 forskellige operaoplevelser – og der bygges broer som aldrig før. Blandt andet til de yngste og til andre fans af andre musikgenrer.

Programmet for årets operafestival er hermed online, og denne sommer vil vi blandt andet gøre os store anstrengelser for at sprede operakendskabet og sende genren ud, hvor den normalt kæmper for at finde fodfæste.
Her på operafestival.dk kan du skabe dig et overblik over sensommerens bugnende og varierede opera-eldorado – Det Kongelige Kapel og udvalgte vokalsolister gæster fx en uvant del af København med en gratiskoncert, vi bygger bro til andre musikgenrer, ligesom vi rækker ud til de yngste lyttere med TRYL.
TRYL er operafestivalens destillering af Mozarts mest berømte opera, Tryllefløjten, og det handler først og fremmest om kærligheden mellem fuglefængeren Papageno og hans udkårne, Papagena.
»Børn og deres familier får ret sjældent muligheden for så store helhedsoplevelser som et møde med Mozart og TRYL. Der er så meget musikalitet og glæde i den her nytænkende udgave, at vi tror, det vil efterlade et kæmpe indtryk på vores gæster,« siger festivalchef Peter Lodahl om en af denne sommers største satsninger.
I alt byder årets 15 festivaldage (29. juli-12. august) på 32 forskellige operaformater, og det er ny rekord.

Du finder en digital dag-til-dag-oversigt her og en printvenlig oversigt her.