Forside EN
{exp:low_search:form result_page="search/dk" form_id="searchForm"} {/exp:low_search:form}

Operettebåden er atter sejlklar

27/2 2018

Om det regner eller skinner, er der rift om pladserne på Operettebåden, når den lægger fra kaj og duver ud på sine daglige sejladser.
Det bliver næppe anderledes her til sommer, slet ikke, fordi det i dag slippes løs, at 2018-besætningen tæller to stærkt charmerende og yderst velsmurte stortalenter, nemlig sopran Julie MeeRa Albertsen og tenor Fredrik Bjellsäter – samt selvfølgelig den evigt veloplagte kaptajn og pianist Jacob Beck.

Programmet snuser blandt andet til den hæderkronede jødiske musiktradition i dansk teatermusik med glimt fra nyklassikeren ‘Spillemand på en tagryg’. Det 19. århundredes danske pendant til operaer og operetter, det såkaldte syngespil, får også en tur i rampelyset, når der åbnes for skattekisten med musikalske kronjuveler fra 'Elverhøj' og 'Der var engang’.
Endelig står den på et større uddrag fra operetten over dem alle, Strauss-genialiteten ‘Flagermusen', med dens sentimentale valse, strunke marcher og saftige arier. Det bliver festligt, fyrigt og en smule fjollet. Så ...
Velkommen på gyngende og syngende grund!

Spring direkte til billetlinket her

Foto: Ólafur Steinar Gestsson